Wij leveren meer dan
alleen een beeldschermbril op sterkte

  • Exclusieve partner van

Wij leveren meer dan
alleen een beeldschermbril op sterkte

  • exclusieve partner van

wij ontzorgen jouw organisatie
beste prijs voor een complete bril
wij werken transparant en flexibel
gezonde en blije medewerkers

verhoog je werkcomfort met een computerbril

Wat is een beeldschermbril? De naam zegt het eigenlijk al: een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Waarom een beeldschermbril belangrijk is

hoe werkt het

Ben je op zoek naar een beeldschermbril voor je medewerkers? Bij ons zit je altijd goed. Wij hebben de beeldschermbril voor je medewerker die perfect past. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en meer dan 1000 monturen. Van Hans Anders huismerk tot je favoriete topmerken. Je meldt jezelf eenmalig online aan. Na ontvangst van je gegevens kun je eenvoudig en snel computerbrillen bestellen met ons makkelijke systeem. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een beeldschermbril of computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Bekijk hoe het werkt

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

1. Wij ontzorgen jouw organisatie

Wij begrijpen hoe belangrijk scherp zicht is, en wij begrijpen ook wat bedrijven allemaal voor hun medewerkers moeten doen. Daarom kiezen wij voor ontzorgen: via ons bestel- en beheerplatform wordt het aanvragen, bestellen en de administratieve afhandeling makkelijk. Na het aanmaken van een bestelbon is het mogelijk om in iedere dichtstbijzijnde Hans Anders winkel een beeldschermbril te laten aanmeten. Jij focust je op je medewerkers, wij doen de rest.

Lees hier hoe wij jouw organisatie ontzorgen

2. Wij werken transparant en flexibel

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw behoefte. Je betaald wat je besteld en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een beeldschermbril of computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Lees hier meer over onze werkwijze

Binnen twee uur je beeldschermbril op sterkte bestellen

Ons systeem zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Binnen ons platform heb je 24/7 inzicht in het verbruik. Al je bestellingen worden overzichtelijk weergegeven en zijn eenvoudig te beheren. Hiermee bieden we controle over het budget en blijven de kosten beter beheersbaar. Op aanvraag is ons platform te koppelen aan jouw huidig inkoopsysteem.

Nu starten

3. Beste prijs voor een compleet product

Wanneer je van plan bent beeldschermbrillen voor je medewerkers te kopen, wil je daarbij door de beste partij geholpen worden. De professional die weet wat je medewerkers nodig hebben, die alles weet van beeldschermbrillen en die ook nog eens de meest uitgebreide keuze voor een heel aantrekkelijk prijs kan bieden. Dan verwacht je eigenlijk niet dat een beeldschermbril zo weinig hoeft te kosten. Wij bieden je een complete beeldschermbril, met gratis oogmeting, montuur, glazen en een coating zoals bijvoorbeeld bluefilter, gewoon voor de allerbeste prijs. Zo simpel is het.

Lees hier meer over onze prijzen

keuze uit onder andere

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

4. Blije en gezonde medewerkers met een beeldschermbril op sterkte

Een goede stoel zorgt ervoor dat je goed zit, een ergonomisch bureau zorgt ervoor dat je op de juiste hoogte werkt, een beeldschermbril zorgt ervoor dat jij goed en klachtenvrij kunt kijken naar je beeldscherm. Als je voor je werk veel en intensief naar een beeldscherm moet kijken, kan dat voor nekpijn, hoofdpijn, vermoeidheid of een minder scherp zicht zorgen. Klachten waar je niet op zit te wachten. Dan is het goed om te weten dat je op een eenvoudige manier een beeldschermbril op sterkte aan kunt vragen, met een mooi montuur en een aantrekkelijke prijs, om je ogen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Bij seeh. hebben we oog voor wat jij nodig hebt.

Hoe beeldschermbrillen bijdragen aan blije en gezonde medewerkers

we helpen je graag verder

Klaar om te starten? Bel +31 (0)85 065 30 56 of vul ons aanmeldformulier in.

  • Beste prijs
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >