Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

BEELDSCHERMBRIL OP STERKTE

Een goede stoel zorgt ervoor dat je goed zit, een ergonomisch bureau zorgt ervoor dat je op de juiste hoogte werkt, een beeldschermbril filtert blauw licht. Als je voor je werk veel en intensief naar een beeldscherm moet kijken, kan dat blauwe, schadelijke licht voor nekpijn, hoofdpijn, vermoeidheid of een minder scherp zicht zorgen. Klachten waar je niet op zit te wachten. Dan is het goed om te weten dat je op een eenvoudige manier een beeldschermbril op sterkte aan kunt vragen, met een mooi montuur en een aantrekkelijke prijs, om je ogen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Bij seeh. hebben we oog voor wat jij nodig hebt.

MAATWERK BEELDSCHERMBRIL VAN HANS ANDERS

Een beeldschermbril op sterkte aanmeten is maatwerk. Iedere medewerker is namelijk anders en iedere werkomgeving is anders. Wij kijken naar de juiste sterkte, een optimaal draagcomfort en een perfect passend montuur. En met een steeds wisselende collectie van ruim 750 verschillende monturen bieden we jou een ruim keuze. Met advies op maat helpen we je de juiste beeldschermbril te kopen. Hiervoor kun je in ruim 260 Hans Anders vestigingen terecht.

EEN BEELDSCHERMBRIL KOPEN

Bij seeh. kun je rechtstreeks of via je werkgever een beeldschermbril kopen. Onze uitstekende service maakt het ook voor werkgevers erg gemakkelijk. Meld je eenmalig online aan, download opdrachtbonnen met je eigen login en laat je werknemers met de opdrachtbonnen een beeldschermbril kiezen, aanmeten en bestellen. Via het online beheerplatform kun je het budget en het aantal bestelde computerbrillen gemakkelijk monitoren. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Beeldschermbrillen zijn niet bedoeld als vervanging van een dagelijkse bril en bieden ook geen bescherming tegen risico’s als impact van buitenaf. Hiervoor zijn onze veiligheidsbrillen geschikt.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
 • Beste prijs voor een compleet product

 • Snel en eenvoudig bestellen

 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

KIES DE JUISTE BEELDSCHERMBRIL

Niet zeker welke beelschermbril je moet kiezen? Neem dan contact op met onze specialisten.

ENKELVOUDIGE GLAZEN

Enkelvoudige glazen worden ingezet bij statische werkzaamheden, zoals werkzaamheden waarin veel lees- en beeldschermwerk verricht wordt op dezelfde werkplek.

ENKELVOUDIGE NEXT GLAZEN

NeXt Glazen hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. Deze is speciaal aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. In die ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones computers en tablets. Het helpt de ogen om gemakkelijker scherp te stellen waardoor oogstress wordt verminderd.

MULTIFOCALE GLAZEN

Multifocale glazen combineren sterkte voor veraf met sterkte voor dichtbij, zonder dat het aan de glazen te zien is. Met multifocale glazen schakel je gemakkelijk tussen dichtbij, het tussengebied en veraf doordat de glazen een natuurlijk verloop hebben van plus- naar minsterkte.

ONZE MULITFOCALE BEELDSCHERMBRILLEN

Niet zeker welke beelschermbril je moet kiezen? Neem dan contact op met onze specialisten.

WORKFORCE NEARVIEW

 • ingezet bij statische werkzaamheden
 • lees- en beeldschermwerk verricht wordt op dezelfde werkplek
 • scherpe blikveld tot 1 meter afstand

WORKFORCE MIDVIEW

 • combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en vergaderen
 • vooral op korte afstand naar beeldscherm
 • scherpe blikveld tot 2 meter afstand

WORKFORCE LONGVIEW

 • combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en vergaderen
 • speciaal voor dynamische functie
 • scherpe blikveld tot 6 meter afstand

Beeldschermbrillen zijn afgestemd op de werkzaamheden en werkplek.

Zo weet je zeker dat de werkbril perfect bij de situatie aansluit. En dat merk je. Al veel ICT-bedrijven, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsbedrijven en gemeentes maar ook kleinere bedrijven wisten de weg naar Hans Anders Zakelijk te vinden.

Maak keuze uit de steeds wisselende collectie van ruim 750 monturen en laat je overtuigen door de kwaliteit en service van seeh. en Hans Anders. Heb je nog vragen? Wij doen ons uiterste best om ze allemaal uitgebreid te beantwoorden. Graag zelfs.

Ja, ik wil graag nog wat informatie