blije & gezonde werknemers
met een beeldschermbril op sterkte

  • Exclusieve partner van

blije & gezonde werknemers
met een beeldschermbril op sterkte

  • exclusieve partner van

blije en gezonde werknemers

  • Kan fysieke klachten verminderen
  • Voorkomt digitale vermoeidheid
  • Zorgt voor een betere houding achter je beeldscherm
  • Een beeldschermbril met Bluefilter geeft je ogen meer rust en helpt tegen zere ogen, hoofdpijn, vermoeidheid en slapeloosheid

een beeldschermbril op sterkte vermindert klachten

Wat is een beeldschermbril? De naam zegt het eigenlijk al: een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

Download onze brochure

gun je ogen rust, met een Bluefilter

Blauw licht dat uitgestraald wordt door alle beeldschermen die je gebruikt, heeft een korte golflengte, wat ervoor zorgt dat er meer lichtverstrooiing is waardoor je ogen minder gemakkelijk kunnen focussen. Makkelijk gezegd, je ogen moeten zich extra hard inspannen om deze lichtstralen te kunnen verwerken. Met als resultaat sneller vermoeide ogen en minder knipperen. Herkenbaar? Laat je beeldschermbril op sterkte uitrusten met een Bluefilter. Bluefilter is een speciale coating voor beeldschermbrillen op sterkte die het blauwe licht van je computer, tablet of smartphone filtert. Het geeft je ogen meer rust en zorgt ervoor dat ze minder snel tranen. Zo voorkom je oog- en slaapproblemen.

blije en gezonde werknemers zijn productiever en minder vaak ziek

Het is voor je bedrijf belangrijk als je medewerkers gezond zijn en gezond blijven. Want gezonde en vitale medewerkers zijn blije medewerkers. En blije medewerkers zijn productiever en uiteraard minder vaak ziek. En dat merk jij weer in je bedrijfsresultaten.

Keuze uit 1000+ monturen van o.a.

we helpen je graag verder

Klaar om te starten? Bel +31 (0)85 065 30 56 of vul ons aanmeldformulier in.

  • Beste prijs
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >