Wij ontzorgen
jouw organisatie

  • Exclusieve partner van

Wij ontzorgen
jouw organisatie

  • exclusieve partner van

wij ontzorgen jouw organisatie

  • 20 jaar ervaring met ruim 4000 zeer tevreden klanten.
  • 24/7 inzicht in het verbruik van jouw organisatie.
  • Eenvoudig bestelproces van bestellen tot aan facturatie.
  • Op werkdagen binnen twee uur na aanvraag bestellen.
  • Altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt.

24/7 inzicht in het verbruik

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het je wel erg gemakkelijk om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Ons platform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Binnen ons platform heb je 24/7 inzicht in het verbruik. Al je bestellingen worden overzichtelijk weergegeven en zijn eenvoudig te beheren. Hiermee bieden we controle over het budget en blijven de kosten beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook kennen we de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, EN-normeringen, arbeidsomstandigheden etc. uitstekend.

ruim 20 jaar ervaring in de b2b markt

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en kennen dus de B2B markt door en door. Wij begrijpen wat bedrijven allemaal voor medewerkers moeten doen. We weten hoeveel werk het is om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen bij de juiste persoon te krijgen en hoeveel papierwerk er komt kijken bij het bestellen van beeldschermbrillen op sterkte. Daarom ontzorgen wij jou van het bestellen tot aan de facturatie. Zo heb je als bedrijf nergens omkijken naar.

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

eenvoudig bestelproces en binnen twee uur na klantaanvraag bestellen

Je meldt jezelf eenmalig online aan, nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe. Op werkdagen ontvang je binnen twee uur je accountgegevens van ons. Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan voor een beeldschermbril. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de ruim 140 Hans Anders vestigingen. De beeldschermbril op sterkte wordt aangemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders. Zodra de beeldschermbril op sterkte klaar is, wordt er contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril kan vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt voor je medewerker. Na het uitleveren stuurt seeh je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers een beeldschermbril op sterkte te bestellen.

nu starten

Met ruim 140 winkels altijd een Hans Anders in de buurt

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt.

zoek jouw dichtstbijzijnde Hans Anders

bewezen concept met ruim 4000 tevreden klanten

We willen voorop lopen met onze kwaliteit van dienstverlening. We zijn daarom continu bezig onze dienstverlening, processen en producten te verbeteren. Door te luisteren naar onze klanten, kunnen we hun behoeften verwerken in de verdere optimalisatie van onze organisatie.

De NPS score gebruiken we mede om na te gaan in hoeverre we met onze organisatie en dienstverlening aansluiten op de verwachtingen van onze klanten. Onze klanten kunnen iedere dag aangeven in welke mate zij seeh aanbevelen aan een vriend of collega. Dit jaar beoordeelden onze klanten ons met een NPS score van maar liefst 70!

keuze uit onder andere

we helpen je graag verder

Klaar om te starten? Bel +31 (0)85 065 30 56 of vul ons aanmeldformulier in.

  • Beste prijs
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >