Beeldschermbril online bestellen?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Stel je voor, je medewerker heeft een beeldschermbril nodig en vraagt aan jou om een vergoeding hiervoor. Hoe pak je dit aan? Je wil wel een beeldschermbril op sterkte bestellen, maar dan zonder administratieve rompslomp. Wil je net als ruim 4500 andere bedrijven ook makkelijk beeldschermbrillen op sterkte bestellen? Lees dan verder.

Eenvoudig zakelijk beeldschermbrillen op sterkte bestellen

Dankzij het Seeh Portal maken we het makkelijker om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Ons platform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Binnen ons platform heb je 24/7 inzicht in het verbruik. Al je bestellingen worden overzichtelijk weergegeven en zijn eenvoudig te beheren. Hiermee bieden we controle over het budget en blijven de kosten beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Werkwijze beeldschermbril bestellen bij Hans Anders Zakelijk

Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe. Op werkdagen ontvang je binnen twee uur je accountgegevens van ons. Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan voor een beeldschermbril. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de Hans Anders vestigingen. De beeldschermbril op sterkte wordt aangemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders. Zodra de beeldschermbril op sterkte klaar is, wordt er contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril kan vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt voor je medewerker. Na het uitleveren stuurt seeh je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers een beeldschermbril op sterkte te bestellen.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen