Computerbril of leesbril?

Computerbril of leesbril?

  • exclusieve partner van

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

Voor veel mensen is het onduidelijk of ze juist een computerbril of leesbril nodig hebben. Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze twee brillen? Wanneer je meer moeite krijgt met het lezen op korte afstand, kun je veel baat hebben bij een leesbril. Vanaf een leeftijd van ongeveer 43 jaar is het heel normaal dat je ogen achteruitgaan en dat je niet meer zonder een leesbril kunt. Het nadeel van een leesbril is echter dat hij slechts geschikt is voor een leesafstand van 30 tot 35 centimeter. Een computerscherm staat meestal verder weg, namelijk op zo’n 50 tot 60 centimeter afstand. Een leesbril helpt je dan niet, terwijl je er eigenlijk wel eentje nodig hebt. Dan is een computerbril de bril die je moet hebben.

WANNEER IS EEN COMPUTERBRIL NODIG?

Bij seeh. krijgen we vaak de vraag: “Wanneer heb je een computerbril nodig?” Wanneer je gemiddeld twee uur per dag achter de computer doorbrengt, kun je al last krijgen van oogklachten en andere lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan oogvermoeidheid, hoofdpijn, brandende ogen of pijn aan de schouders. Een computerbril helpt dan. Hij helpt je de risico’s op deze gezondheidsklachten te voorkomen en te verminderen.

Wanneer je sowieso al een leesbril nodig hebt en daarnaast regelmatig computerwerk doet, is een computerbril ook zeer waardevol. Of je een computerbril of leesbril nodig hebt, hangt dus af van het feit of je vaak computerwerk doet, omdat alleen een leesbril dan niet volstaat.

HULP BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE BRIL

Bij seeh. helpen we je graag de juiste computerbril te kiezen. We kijken of je beter een computerbril of een leesbril kunt nemen door samen je werkzaamheden onder de loep te nemen. Loop je vaak van de ene naar de andere ruimte tijdens je werk, gebruik je de computer alleen op je werkplek of neem je hem ook wel eens mee naar een externe afspraak of vergadering? Allemaal punten die van belang zijn voor de juiste bril.

Vraag een oogmeting aan bij één van onze gediplomeerde adviseurs in één van de Hans Anders vestigingen, dé specialisten in de markt van optiek. De beste keuze voor werkgevers en werknemers.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Eenvoudig de juiste bril bestellen bij seeh

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om een beeldschermbril aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >