Bent u al klant bij ons? Dan kunt u hier

Hoe werkt kopen/bestellen?

Dankzij de uitstekende service van seeh. en Hans Anders kun je gemakkelijk een veiligheidsbril, beeldschermbril of otoplastieken kopen voor je medewerkers. Hiervoor kunnen je medewerkers bij alle vestigingen van Hans Anders in heel België terecht. We leggen je hieronder graag uit hoe bestellen bij seeh. in zijn werk gaat.

Online aanmelden

Meld je organisatie online eenmalig aan om te kunnen starten met het bestellen van producten. Wanneer wij je bedrijfsgegevens verwerkt hebben, ontvang je – doorgaans binnen 1 uur – de inloggegevens van ons.

Bestellen

Met deze inloggevens kun je direct opdrachtbonnen voor je medewerkers downloaden. Wanneer je medewerker de opdrachtbon in de Hans Anders vestiging bij hem of haar in de buurt laat zien, mag hij of zij meteen een bril of otoplastieken naar wens uitzoeken, laten aanmeten en bestellen. Gemakkelijk en duidelijk!

Beeldschermbrillen: keuze uit meer dan 750 monturen

Je medewerkers hoeven niet bang te zijn om niet te slagen. Bij Hans Anders vind je namelijk altijd de nieuwste mode op het gebied van brillen. Van internationale topmerken tot exclusieve Hans Anders monturen, voor een beeldschermbril kun je uit de gehele collectie kiezen. Dat maakt een beeldschermbril als hulpmiddel uitzoeken een stuk leuker!

Veiligheidsmonturen: ruime collectie

Ook wat betreft veiligheidsbrillen hebben we een ruime keuze in monturen. Stuk voor stuk sterk en goedgekeurd volgens de EN-166 norm. Met Superior Line en Top Line glazen kies je voor de beste kwaliteit omdat veiligheid nou eenmaal op de eerste plaats komt.

Bril aanmeten

Een uitgebreide oogmeting is nodig om tot de juiste veiligheids- of beeldschermbril te komen. En ook na de levering van de bril besteden we zorg aan het afpassen van de bril, zodat de bril voor langere tijd met plezier gedragen kan worden. Dat zit gewoon bij onze prijs inbegrepen, want dat vinden we niet meer dan normaal.

Otoplastieken: keuze in uitvoering bij otoplastieken

Bij otoplastieken heb je de keuze uit harde of zachte otoplastieken, standaard geleverd met een koord. Eventueel mogelijk met een detecteerbaar koord of detectiekogel. Onze gehoorbescherming is altijd compleet op maat. Je medewerker tevreden, jij tevreden, wij tevreden.

Uitlevering en facturatie

We nemen contact op met je medewerker als de bril of otoplastieken gereed zijn. Ze kunnen gewoon opgehaald worden in de betreffende vestiging. Een bestelde bril wordt in de winkel eerst nog met zorg afgesteld. Wij verwerken de order, waarna jouw organisatie de factuur ontvangt. Een correcte bril en/of op maat gemaakte otoplastieken voor je medewerkers bestellen kost je dus nauwelijks extra tijd, maar levert je wel veel op: een tevreden medewerker en betere resultaten.