Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

EEN BEELDSCHERMBRIL, VEILIGHEIDSBRIL OF OTOPLASTIEKEN AANMETEN VIA SEEH

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om een beeldschermbril, veiligheidsbril of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Hiervoor kun je terecht bij één van 260 Hans Anders vestigingen bij jou in de buurt waar de opticiens en audiciens van Hans Anders voor je klaar staan.

AANMELDEN

Online kun je je organisatie aanmelden. Nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe. Je persoonlijke login maakt bestellen erg eenvoudig!

BESTELLEN

De inloggegevens kun je gebruiken om opdrachtbonnen aan te maken. Je medewerkers kunnen met deze opdrachtbon in de winkel terecht om een bril of otoplastieken naar wens uit te zoeken, aan te laten meten en te bestellen.

BRIL AANMETEN

Om je medewerker van de juiste beeldscherm- of veiligheidsbril te voorzien, vindt er eerst een uitgebreide oogmeting plaats. Na levering van de bril besteden we zorg aan het afpassen van de bril, zodat je medewerker de bril met plezier draagt. Deze service is bij onze prijs inbegrepen. Dat vinden we niet meer dan normaal.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN EN PERIODIEKE CONTROLE IN DE WINKEL

Download direct de benodigde opdrachtbonnen waarmee medewerkers in de winkel otoplastieken aan kunnen laten meten of kunnen laten controleren. Je medewerker kan vervolgens zelf een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders in de buurt. Dat is het enige dat je hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Ook een afspraak maken is erg eenvoudig. Dat kan online via de website van seeh., via de website van Hans Anders of telefonisch via 0800-0075. Wanneer je medewerker de opdrachtbon meeneemt naar de Hans Anders winkel worden de otoplastieken direct aangemeten.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN EN PERIODIEKE CONTROLE OP LOCATIE

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aan laten meten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

UITLEVERING EN FACTURATIE

Zodra de beeldschermbril, veiligheidsbril en/of otoplastieken klaar zijn wordt er direct contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril of otoplastieken kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Na het uitleveren verwerkt seeh. de opdracht en sturen we je organisatie een factuur. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers een bril of otoplastieken te bestellen.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn