Kies je taal / Choisissez votre langue
Nederlands


Français
Français
seeh.

Otoplastieken prijs

Alles wat je in een zakelijke partner wilt of zoekt, kun je bij seeh. verwachten. Onze prijsstelling is helder en duidelijk. En niet alleen onze (otoplastieken) prijs is transparant, onze service is dat ook. Met diepgaande expertise op het gebied van gehoorbescherming, veiligheid en regelgeving, een groot netwerk van waardevolle contacten en een enorme berg aan ervaring leveren we enkel hoogstaande otoplastieken voor een scherpe prijs. Dat hoeft echt niet duurder, dat kun je ons niet wijsmaken.

Oordoppen op maat: prijs inclusief administratie

Omdat we de prijs laag kunnen houden, komen veel bedrijven naar seeh. voor hun oordoppen op maat. We werken met een online bestel- en beheerplatform waarin je direct ziet wat de status is per afdeling, per medewerker en hoe het met het totale budget gesteld is. Dat houdt het beheersbaar voor jullie en ook dat zit bij de prijs van onze op maat gemaakte oordoppen inbegrepen. We nemen jullie administratie eigenlijk gewoon uit handen als je het goed bekijkt. Wat een werkwijze. Tja, de klant is koning hè!

Op maat gemaakte oordoppen: prijs op maat

Meld je online aan als klant van seeh. en profiteer direct van onze eerlijke otoplastieken prijs. Je krijgt je eigen login gegevens waarmee je eenvoudig opdrachtbonnen voor oordoppen op maat kunt downloaden. De prijs voor onze op maat gemaakte oordoppen zie je hieronder. Zowel de zachte als harde uitvoering van de oordoppen op maat als de prijs voor het toevoegen van een detectiekogel of koord vind je hier. Zo gemakkelijk is het. En zo aantrekkelijk.

Prijzen otoplastieken

Transparant, duidelijk en scherp

Alle prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

Art.Nr. Omschrijving Prijs
1070 Otoplastieken, acrylaat, (harde uitvoering) € 66.12
1072 Otoplastieken, zachte uitvoering € 74.38
     
  Extra Opties  
10741 Koord € 2.27
10744 Kleding clip € 1.24
10742 Detectiekogel € 2.07