Otoplastieken

Otoplastieken

Ben je op zoek naar otoplastieken/oordoppen op maat voor je medewerkers? Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Wat voor werkzaamheden je medewerker ook doet, wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

oordoppen op maat

Gehoorschade is één van de meest gemelde beroepsziekten. Vanaf een geluidsniveau van 80 dB(A) gedurende 8 uur per dag, 5 dagen per week, is geluid schadelijk en zorgt het voor blijvende schade. Het is dan ook erg belangrijk dat je als bedrijf passende maatregelen neemt om gehoorschade bij je medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen. Daar hebben niet alleen je medewerkers baat bij, maar het bedrijf ook.

oordoppen op maat gebruik

Niet alleen bij voor de hand liggende beroepen in de (wegen)bouw, industrie en transport is de kans op gehoorschade groot, onderschat ook niet de risico’s in grootkeukens van ziekenhuizen en instellingen, beroepen in de recreatie en dienstverlening en scholen en kinderdagverblijven bijvoorbeeld. En het feit dat je als werkgever verplicht bent om professionele gehoorbescherming op maat aan te bieden op het werk aan medewerkers die aan schadelijke geluidsniveaus blootgesteld worden, is nog een goede reden om de otoplastieken van Hans Anders te bekijken.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
 • Beste prijs voor een compleet product

 • Snel en eenvoudig bestellen

 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

eenvoudig oordoppen op maat bestellen

aanmeten bij Hans Anders of op locatie

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
 • Beste prijs voor een compleet product
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

onze otoplastieken

incl. gratis etui, koord + clip of minigrip

alpine worksafe

Otoplastieken voor algemene werkzaamheden met de beste spraakverstaanbaarheid en hoog draagcomfort.

alpine security

Otoplastieken met aansluiting op portofoon. Eén ingang voor links of rechts.

alpine shooter

Otoplastieken voorzien van twee filters. Je wordt beschermd tegen bijvoorbeeld harde knallen, maar het omgevingsgeluid blijf je wel opmerken.

alpine musicsafe

Otoplastieken met lineaire demping, waardoor alle frequenties gelijkmatig gedempt worden.

verplichtingen

Vanaf 85 dB(A) geldt voor werknemers en werkgevers niet alleen dat een vergoeding voor gehoorbescherming beschikbaar gesteld moet worden, maar geldt er ook een draagplicht van het beschikbaar gestelde middel. Hierop dient ook te worden toegezien door de werkgever.

periodieke controle

Bij otoplastieken is het erg belangrijk dat ze jaarlijks gecontroleerd worden. Je gehoorgang kan namelijk in de loop der jaren veranderen. Controle zorgt ervoor dat de dempende eigenschappen gegarandeerd blijven. seeh. biedt deze nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden. Om het overzicht op het onderhoud voor de op maat gemaakte oordoppen zo gemakkelijk mogelijk te houden en goed te plannen, sturen wij je automatisch een reminder.

ja, ik wil vrijblijvend advies

aanmeten & controleren in de winkel

Download direct de benodigde opdrachtbonnen waarmee medewerkers in de winkel otoplastieken aan kunnen laten meten of kunnen laten controleren. Je medewerker kan vervolgens zelf een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders in de buurt. Dat is het enige dat je hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Ook een afspraak maken is erg eenvoudig. Dat kan online via de website van seeh., via de website van Hans Anders of telefonisch via 0800-0075. Wanneer je medewerker de opdrachtbon meeneemt naar de Hans Anders winkel worden de otoplastieken direct aangemeten.

Zoek een winkel in de buurt

aanmeten & controleren op locatie

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

Aanmeten op locatie

hou je otoplastieken schoon

De Alpine Clean reinigingsspray helpt jou om je gehoorbescherming te onderhouden. Door je oordoppen op maat schoon te maken worden bacteriën gedood en verleng je de levensduur van je gehoorbescherming. Deze desinfecterende spray is gemakkelijk in gebruik, geurloos en droogt snel op. Het voorkomt huidirritatie en eventuele oorproblemen. De 25ml sprayflacon draag je makkelijk met je mee. Je kunt de Alpine Clean reinigingsspray toevoegen bij je bestelling in ons bestelsysteem.

 • Reinigt en desinfecteert gehoorbeschermers
 • Verlengt de levensduur van je oordoppen op maat
 • Voorkomt huidirritaties en oorproblemen
 • Maatoordoppen blijven zacht en soepel
 • De vloeistof is geurloos
 • Praktische sprayflacon

word klant en bestel makkelijk

Na ontvangst van je gegevens kun je eenvoudig en snel bestellen met ons makkelijke bestel- en beheersysteem. Wij antwoorden op werkdagen altijd binnen twee uur.

Klant worden
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >