Otoplastieken aanmeten

Otoplastieken aanmeten

Gehoorbescherming is zo uniek als een vingerafdruk, omdat het individueel wordt aangemeten. Samen met onze partner Alpine bieden we de beste gehoorbescherming voor de zakelijke markt. Deze gehoorbeschermers worden individueel op maat gemaakt, waardoor de gehoorbescherming erg comfortabel aanvoelt. De oordoppen op maat kunnen aangemeten worden in de winkel door de audiciens van Hans Anders of vanaf 5 personen per aanmeet sessie op locatie.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

Oordoppen op maat

seeh. en Hans Anders maken het voor jou makkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Hiervoor kun je terecht bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt of wij kunnen langskomen bij jou op locatie. De otoplastieken worden dan op locatie aangemeten, maar ook voor de periodieke controle op lekdichtheid bieden wij dezelfde uitstekende service. De audiciens van Hans Anders en de aanmeetspecialisten in het veld staan voor je klaar.

Eenvoudig klant worden

Je meldt jezelf eenmalig online aan, nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe.

Stap 1 + 2: Bestellen en aanmeten

Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de Hans Anders audio vestigingen. De gehoorbescherming op maat wordt aangemeten door de specialistische en audiciens van Hans Anders. Wil je otoplastieken aanmeten op locatie? Dat kan! Vanaf 5 personen per aanmeet sessie komen wij langs bij jou op locatie.

Stap 3 + 4 Uitlevering en facturatie

Zodra de otoplastieken klaar zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. De oordoppen op maat kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Seeh stuurt je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers otoplastieken te bestellen.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

makkelijk aanmeten

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

aanmeten & controleren in de winkel

Voor het aanmeten in de winkel kunnen je medewerkers terecht in één van de Hans Anders winkels. Je medewerkers kunnen eenvoudig online een afspraak maken voor het aanmeten van oordoppen. Dat is het enige wat je medewerker hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Zoek een winkel in de buurt

aanmeten & controleren op locatie

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

Afspraak maken voor aanmeten op locatie
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >