Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Voor het laten aanmeten van otoplastieken heb je bij Hans Anders Zakelijk verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen naar één van onze vestigingen te gaan of een audicien bij jou op locatie te laten komen. Zo gemakkelijk is het. Wij nemen medewerkers én werkgevers graag werk uit handen.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN VIA SEEH., ZO WERKT HET

Voordat je gaat bestellen, dien je je als organisatie eenmalig online aan te melden via het aanmeldformulier. Zodra je bedrijfsgegevens door ons verwerkt zijn – doorgaans binnen 1 uur – sturen wij je je inloggegevens, zodat je kunt starten met je eerste bestelling. Download eenvoudig opdrachtbonnen en maak meteen een afspraak voor het laten aanmeten van otoplastieken op locatie of in een Hans Anders winkel.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN IN DE WINKEL

Vind je het fijner om je otoplastieken in de winkel aan te laten meten, dan kun je als medewerker met een opdrachtbon een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders bij jou in de buurt. Dat kan online of telefonisch via +31 800-57750. Neem je opdrachtbon mee naar de afspraak en de gehoorbescherming aanmeten kan beginnen. Een fluitje van een cent!

OTOPLASTIEKEN AANMETEN OP LOCATIE

Wil je de otoplastieken liever op locatie aan laten meten? Download dan eveneens een opdrachtbon met je persoonlijke login. Wij zullen vervolgens contact met jou opnemen om een afspraak te maken. Het aanmeten van otoplastieken op locatie en de jaarlijkse controle op locatie is mogelijk vanaf 5 sets per sessie.

UITLEVERING EN FACTURATIE

Wanneer de otoplastieken gereed zijn en via de winkel uitgeleverd worden, wordt er contact opgenomen met je werknemers. Hij of zij kan de aangemeten oordoppen dan op komen halen op een tijdstip dat hem het beste uitkomt.

Wanneer de aangemeten gehoorbescherming op locatie uitgeleverd dienen te worden, wordt er contact opgenomen om een nieuwe afspraak te maken. Hierna wordt de opdracht door seeh. verwerkt en ontvangt je organisatie de factuur van ons.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn