Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

OTOPLASTIEKEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

De otoplastieken van Hans Anders Zakelijk staan niet alleen bekend om hun uitstekende kwaliteit, maar ook op hun scherpe prijs. Wij hebben alle expertise op het gebied van gehoorbescherming op maat, veiligheid en regelgeving, je kunt ons niets wijs maken, en een groot netwerk, waardoor we van onze otoplastieken de prijs scherp kunnen houden. En transparant. Want als we iets weten dankzij onze jarenlange ervaring, is het dat dat is wat je in een partner zoekt. Een uitstekende service, hoogstaande kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. En fijne op maat gemaakte oordoppen natuurlijk.

OORDOPPEN OP MAAT: PRIJS INZICHTELIJK

Wat we daarnaast erg belangrijk vinden, is dat de service rondom onze oordoppen op maat matcht met de service rondom onze prijs. We zorgen er dan ook voor dat de kosten beheersbaar zijn en de prijs inzichtelijk. Dat is fijn voor bedrijven, en voor ons. In ons online bestel- en beheerplatform is in één overzicht duidelijk wat de status van het verbruik en het budget per afdeling en per medewerker is. Jullie administratiewerkzaamheden worden hierdoor tot een minimum beperkt. Dat zit gewoon bij de prijs van de gehoorbescherming op maar inbegrepen.

BEKIJK ONZE OP MAAT GEMAAKTE OORDOPPEN EN HUN PRIJS

Hieronder zie je direct wat voor oordoppen op maat de prijs is voor de verschillende varianten, zowel voor harde als zachte otoplastieken, evenals de prijs voor koorden en detectiekogels. Wil je de op maat gemaakte oordoppen na het zien van de prijs direct bestellen? Meld je dan aan als klant en download direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming of maak een afspraak voor het aanmeten van otoplastieken bij jou op het bedrijf. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar je!

PRIJZEN

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

seeh otoplastieken

Harde uitvoering, inclusief koord en clip€ 98,35
Zachte uitvoering, inclusief koord en clip€ 98,35

Extra opties seeh otoplastieken

Detectiekogel€ 3.50

Otoplastieken worden standaard geleverd met koord, kledingklem, cerumenpen en een etui. Op otoplastieken wordt een garantie gegeven van drie maanden op pasvorm en twee jaar op het materiaal en de filters.

AANMETEN BIJ JOU OP LOCATIE

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Eenvoudig en snel otoplastieken bestellen bij seeh.

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn