Otoplastieken prijs

Otoplastieken prijs

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs in op maat gemaakte oordoppen.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

OTOPLASTIEKEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

De otoplastieken van Hans Anders Zakelijk staan niet alleen bekend om hun uitstekende kwaliteit, maar ook op hun scherpe prijs. Wij hebben alle expertise op het gebied van gehoorbescherming op maat, veiligheid en regelgeving, je kunt ons niets wijs maken, en een groot netwerk, waardoor we van onze otoplastieken de prijs scherp kunnen houden. En transparant. Want als we iets weten dankzij onze jarenlange ervaring, is het dat dat is wat je in een partner zoekt. Een uitstekende service, hoogstaande kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. En fijne op maat gemaakte oordoppen natuurlijk.

OORDOPPEN OP MAAT: kosten beter beheersbaar

Wat we daarnaast erg belangrijk vinden, is dat de service rondom onze oordoppen op maat matcht met de service rondom onze prijs. We zorgen er dan ook voor dat de kosten beheersbaar zijn en de prijs inzichtelijk. Dat is fijn voor bedrijven, en voor ons. In ons online bestel- en beheerplatform is in één overzicht duidelijk wat de status van het verbruik en het budget per afdeling en per medewerker is. Jullie administratiewerkzaamheden worden hierdoor tot een minimum beperkt. Dat zit gewoon bij de prijs van de gehoorbescherming op maar inbegrepen.

oordoppen op maat: transparante prijzen

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

otoplastieken AANMETEN BIJ JOU OP LOCATIE

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

toelichting otoplastieken

alpine worksafe

otoplastieken voor algemene werkzaamheden

alpine security

otoplastieken voor portofoon aansluiting

alpine shooter

otoplastieken voorzien van twee filters. Het gehoor wordt beschermd tegen bijvoorbeeld harde knallen.

alpine musicsafe

otoplastieken met lineaire demping

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

transparante prijzen

Alpine Worksafe
€ 98,35
Alpine Security
€ 110
Alpine Shooter
€ 110
Alpine Musicsafe
€ 123,14

Otoplastieken worden standaard geleverd met gratis koord + kledingklem of minigrip, cerumenpen en een etui.

vraag vrijblijvend onze brochure aan

brochure aanvragen
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >