Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

OTOPLASTIEKEN VERGOEDING DOOR WERKGEVER

Als werkgever wil je uiteraard niet dat je medewerkers onnodig het risico lopen om blijvende gehoorschade op te lopen als gevolg van hun werkzaamheden. En ook als medewerker wil je niet dagelijks blootgesteld worden aan schadelijke geluidsniveaus, met alle gevolgen van dien. Daarom ben je volgens de EDPB (Externe Dienst voor Preventie en Bescherming) ook verplicht om professionele gehoorbescherming (zoals otoplastieken) aan te bieden aan medewerkers die aan deze schadelijke geluidsniveaus blootgesteld worden. Maar krijgt een medewerker deze otoplastieken vergoed?

OTOPLASTIEKEN VERGOEDING EN DRAAGPLICHT VOOR WERKNEMERS

Vanaf een blootstelling aan geluiden van 80dB(A) wordt gehoorbescherming vergoed aan medewerkers. Deze vergoeding wordt ‘betaald’ in de vorm van het aanbieden van hulpmiddelen, zoals otoplastieken. Zo eenvoudig is het. Vanaf 85 dB(A) geldt voor medewerkers en hun werkgevers niet alleen dat een vergoeding voor gehoorbescherming beschikbaar gesteld moet worden, maar geldt er ook een draagplicht van het beschikbaar gestelde hulpmiddel. Hierop dient de werkgever ook toe te zien.

OPDRACHTBONNEN VOOR VERGOEDING OORDOPPEN

Voor het laten aanmeten van otoplastieken kun je bij seeh. terecht. Als werkgever kun je je online aanmelden en opdrachtbonnen downloaden, waarmee de vergoeding geregeld is. Vervolgens kunnen medewerkers online of telefonisch via +31 800-57750 een afspraak maken om harde of zachte otoplastieken aan te laten meten, indien gewenst met een koord of detectiekogel. Voor een afspraak kun je terecht bij één van de audiciens van Hans Anders bij een vestiging in de buurt.

Zowel als werkgever en als medewerker word je door seeh. volledig ontzorgd. We verzorgen oordoppen op maat voor medewerkers en begeleiden het gehele traject van opdrachtbon tot factuur voor werkgevers van A tot Z. Wij begrijpen namelijk hoeveel werk de vergoeding is, en dat nemen we je graag uit handen.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Eenvoudig en snel otoplastieken bestellen bij seeh.

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn