Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

SEEH EN HANS ANDERS ZAKELIJK

Maak kennis met seeh., dé partner voor de zakelijke markt als het om hoogstaande veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken gaat. Deze kwaliteitsproducten worden geleverd onder de naam ‘Hans Anders Zakelijk’, een samenwerking tussen seeh. en Hans Anders. Deze samenwerking brengt dan ook het beste van twee werelden samen.

DE VOORDELEN VAN SEEH

seeh. kent de zakelijke B2B markt door en door. Wij begrijpen wat bedrijven allemaal voor medewerkers moeten doen. Daarom nemen wij jouw gehele administratie uit handen. We weten hoeveel werk het is om de juiste producten bij de juiste persoon te krijgen en hoeveel papierwerk er komt kijken bij het bestellen van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. Want bij seeh. weten we als geen ander hoe we jou hierbij kunnen helpen. Zo heb je als bedrijf nergens omkijken naar.

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het je wel erg gemakkelijk. Ons beheerplatform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Controle over het budget, meer inzicht in het verbruik, alles wordt overzichtelijk weergegeven en is eenvoudig te beheren. De kosten blijven hierdoor beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook kennen we de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, EN-normeringen, arbeidsomstandigheden etc. uitstekend.

DE VOORDELEN VAN HANS ANDERS

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt.

DE BESTE KEUZE VOOR BEDRIJVEN

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh. de beste keuze voor bedrijven. Voor een aantrekkelijke prijs natuurlijk, want ook dat is seeh. Bekijk daarom snel alle mogelijkheden en laat je overtuigen.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

EENVOUDIG EN SNEL BESTELLEN

seeh maakt het voor jou mogelijk om eenvoudig en snel beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

seeh Opmeten
2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn