Bent u al klant bij ons? Dan kunt u hier

seeh

en Hans Anders Zakelijk

Maak kennis met seeh., dé partner voor de B2B markt als het om hoogstaande veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken gaat. Onder de naam ‘Hans Anders Zakelijk’, een samenwerking tussen seeh. en Hans Anders, leveren wij kwaliteitsproducten die het beste van twee werelden samenbrengen.

De voordelen van seeh

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kennen wede zakelijke markt door en door. We weten als geen ander wat je als werkgever allemaal voor je medewerkers moet doen om de juiste producten bij de juiste personen te krijgen. We staan er dan ook op je dat papierwerk uit handen te nemen door de gehele administratie, van login tot factuur, van je over te nemen. Je hebt als bedrijf nergens omkijken naar als je je veiligheidsbril, beeldschermbril of otoplastieken bij seehbestelt.

Ons online bestel- en beheerplatform maakt het je bovendien wel erg gemakkelijk. Het aanvragen en bestellen van onze hulpmiddelen en de administratieve afhandeling verlopen naadloos dankzij ons professionele beheerplatform. Je verbruik en budget worden overzichtelijk weergegeven, wat het beheer en de controle sterk vereenvoudigt. En dat zorgt er ook nog eens voor dat de kosten beter beheersbaar blijven. Mooi toch? En uiteraard kennen we de regelgeving rondom persoonlijke beschermingsmiddelen, arbeidsomstandigheden, EN-normeringen etc. uitstekend. Dat vinden we niet meer dan vanzelfsprekend.

De voordelen van Hans Anders

Op het gebied van optiek en gehoor is Hans Anders juist de specialist. Een gouden combinatie dus. Zijn kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten, samen met zijn grote bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt – maken Hans Anders dan ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt.

De beste keuze voor bedrijven

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh. de beste keuze voor bedrijven. Voor een aantrekkelijke prijs natuurlijk, want ook dat is seeh. Bekijk daarom snel alle mogelijkheden en laat je overtuigen.

De voordelen van Seeh

klantvriendelijke_specialist

Klantvriendelijke specialisten

eenvoudige_processen

Heldere en eenvoudige processen

beste_prijs

Beste prijs voor een compleet product

100_tevreden

Wij gaan voor 100% tevredenheid