Bent u al klant bij ons? Dan kunt u hier
22 januari 2018

Veiligheidsbrillen met correctieglazen

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met de Superior en Topline veiligheidsbrillen van Hans Anders Zakelijk bieden we de meest complete veiligheidsbril met correctieglazen voor de scherpste prijs. De veiligheidsbrillen van de Superior en Topline zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen die in praktisch alle werkgebieden meerwaarde bieden ten opzichte van de traditionele glastypes.

Wat maakt onze veiligheidsbril op sterkte zo bijzonder?

Wij vinden dat ons (veiligheidsbril)glas van de allerbeste kwaliteit is. Het is van een zeer hoogwaardig kunststof, het is sterk en heeft een hoge optische kwaliteit. Het glas biedt ogen bescherming tegen schadelijke UV-straling (UV-absorptie tot 395 nm). En door het zeer lage gewicht van het glas biedt onze veiligheidsbril voor brildragers een hoog draagcomfort. Ook niet geheel onbelangrijk toch?

De goede optische kwaliteiten van het materiaal en de veredelingen in de verschillende modellen verhogen dit comfort nog eens verder. We bieden de actieve brildrager hiermee een betrouwbare, sterke en veilige veiligheidsbril op sterkte. Wat hij ook doet en waar hij ook werkt. Al onze veiligheidsbrillen zijn CE-gemarkeerd, voldoen aan de voor de veiligheidsbril belangrijke EN-166 norm en bieden bescherming tegen impact van buitenaf. Nog een extra bewijs voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid.