Veiligheidsbril vergoeding werkgever

Veiligheidsbril vergoeding werkgever

Wanneer werknemers tijdens hun werk in aanraking komen of kunnen komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven, is het belangrijk dat zij de juiste oogbescherming dragen, in de vorm van een veiligheidsbril. Maar hoe zit het eigenlijk met een veiligheidsbril (op sterkte) en de vergoeding door de werkgever?

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE VERGOEDING DOOR WERKGEVER

Veel organisaties en medewerkers vragen zich af of een veiligheidsbril (op sterkte) wordt vergoed of vergoed zou moeten worden door de werkgever. Een werkgever is namelijk verplicht om ervoor te zorgen dat medewerkers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Komen of kunnen zij tijdens hun werk in aanraking komen met materialen die losse deeltjes of splinters kunnen afgeven, of met gevaarlijke stoffen, dan dienen zij de juiste oogbescherming te dragen, zoals een veiligheidsbril.

DE BESTE KWALITEIT KRIJG JE BIJ SEEH

Je bent bij seeh. aan het juiste adres voor een veiligheidsbril. We vertellen je precies welke stappen doorlopen moeten worden en gaan samen op zoek naar de juiste veiligheidsbril, met glas van de allerbeste kwaliteit. Ons glas is niet zwaar en beschermt uitstekend tegen onveilige situaties en schadelijke uv-straling. En eentje die voldoet aan de EN-166 norm natuurlijk. Onze aantrekkelijk geprijsde, professionele veiligheidsbrillen hebben een hoog draagcomfort en een zeer goede optische kwaliteit. Precies wat medewerkers nodig hebben om veilig en plezierig te kunnen werken.

Hans Anders heeft altijd een vestiging bij jou in de buurt, wat de drempel om een veiligheidsbril te bestellen aanzienlijk verlaagt. Je medewerkers zijn van harte welkom bij alle vestigingen in heel België. Heb je nog vragen over ons, onze brillen of onze service? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over ons!

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

bestellen is simpel

aanmeten bij elke Hans Anders vestiging.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >