Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Beeldschermbrillen op sterkte bestellen

Regel direct goede beeldschermbrillen op sterkte voor je medewerkers bij Seeh - Hans Anders Zakelijk. Geniet van de zakelijke voordelen.

 • Meld je vrijblijvend aan als klant
 • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
 • Meer dan 5.500 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
seeh-imageseeh-image
seeh-image

Wat is een beeldschermbril (computerbril) op sterkte?

Wat is een beeldschermbril? De naam zegt het eigenlijk al: een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril op sterkte ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril op sterkte verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Download de prijslijst voor beeldschermbrillen op sterkte
Topmerken

Keuze uit meer dan 1.000 monturen bij elke Hans Anders in België

Bekijk alle mogelijkheden in de gratis brochure
seeh-image

Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

Een beeldschermbril op sterkte is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Het ligt er dus aan wat je medewerker nodig heeft. Dankzij ons online bestel- en beheerplatform (Seeh Portal) maken we het makkelijk om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw budget en de behoefte van je medewerker. Je betaalt wat je bestelt en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Benieuwd naar onze prijzen voor beeldschermbrillen op sterkte? Bekijk onze prijslijst.

Bekijk de prijzen voor beeldschermbrillen op sterkte

Is een beeldschermbril op sterkte verplicht in België?

De regelgeving over het werken met beeldschermen is vastgelegd in titel 2 van boel VIII van de codex over het welzijn op het werk.
De werkgever is ertoe gehouden om minstens om de vijf jaar een risicoanalyse te maken op het niveau van elke groep vanbeeldschermwerkposten en op het niveau van het individu om de risico’s inzake welzijnte evalueren die voor de werknemers voortvloeien uit het werken met een beeldscherm, met name inzake de eventuele risico’s voor het gezichtsvermogen en de problemen vanlichamelijke en geestelijke belasting en passende maatregelen te nemen op grond van de in 1° bedoelde risicoanalyse, teneindede aldus vastgestelde risico’s te voorkomen of te verhelpen, rekening houdend met desamenvoeging of de combinatie van de gevolgen ervan.

Vergoeding werkgever beeldschermbril op sterkte in België
Als tijdens een onderzoek een accommodatieprobleem wordt gevonden dat de werknemer hindert om zijn beeldschermtaak naar behoren te vervullen, en dit ondanks een gewone leesbril (voor 30 cm) of een gewone bril voor vérzicht (meer dan 2 meter), moet de werkgever een specifieke bril terugbetalen (alleen voor accommodatie op 60 cm). De gewone bril of lens voor vérzicht of lezen moet dus niet door de werkgever betaald worden, ook al heeft de ouder wordende werknemer last met lezen.

Bron: Federale overheidsdienst Beeldschermen en Codex boek VIII titel 2 Beeldschermen

Onze zakelijke voordelen

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Bekijk alle mogelijkheden in de gratis brochure
Voor werkgevers
 • Eenvoudig en slim inkopen
 • BTW op factuur
 • Tijd- en kostenbesparend 
 • Bepaal het budget vooraf
 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem
 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België
Voor werknemers
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Opgemeten door erkende Hans Anders medewerkers
 • Niet meer voorschieten in de winkel
 • Exclusief zakelijk assortiment
 • Welkom in meer dan 400 winkels

Bestel bij de exclusieve partner van Hans Anders

Wanneer je bij Seeh een beeldschermbril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel in België. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders België om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

hans-anders-zakelijk
hans-anders-image
5.500 bedrijven gingen je voor

Dit vinden onze klanten

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme, Preventieadviseur Alheembouw

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman, Arbocoordinator
Rode Kruis Ziekenhuis

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland