Hoe download ik een bestelbon?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen op sterkte, veiligheidsbrillen op sterkte, zonnebrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Maar hoe werkt het bestellen bij Seeh?

Bestelbon aanmaken

Bij ons bestel je makkelijk veiligheidsbrillen op sterkte, beeldschermbrillen op sterkte, zonnebrillen (op sterkte of zonder sterkte) en otoplastieken voor al je werknemers. Al meer dan 5000 tevreden klanten gingen je voor en we laten graag zien waarom!

Het is heel makkelijk om bij ons te bestellen. Dit is hoe het werkt.

1. Als werkgever log je in op ons beheer- en bestelplatform Seeh Portal en kies je voor 'Nieuwe bestelbon'.

2. Kies het product en stel eenmalig een pakket samen voor je werknemers. Jij bepaalt wat je werknemers mogen bestellen.

3. Wanneer je de bestelbon afrondt ontvang je deze automatisch in je mailbox. Met deze bon kunnen je werknemers direct naar een Hans Anders in de buurt om een bril uit te zoeken. Wanneer het product klaar is ontvangt je werknemer een bericht en kan het product worden opgehaald.

4. Wij sturen jou de factuur in een eenvoudig overzicht.

Nog vragen over de Seeh Portal?

Heb je nog vragen over het bestelproces? Of wil je meer weten over de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen? Onze specialisten zitten klaar om je vragen (binnen twee uur: dit kun je ook weglaten) te beantwoorden. Seeh staat voor een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling.

Ben je net als 5000 tevreden klanten ook overtuigd? Klik dan op Ik wil klant worden op onze website of bel ons gerust.

Wil je nog meer informatie ontvangen? Download dan gratis de brochure hier.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen