Heb je een vraag?

Onze specialisten zitten klaar om je vraag te beantwoorden

België

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Nederland

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Ma - Vr 08.30 tot 17.00 uur
Za - Zo Gesloten

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Seeh?

icon-arrow

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen op sterkte, veiligheidsbrillen op sterkte, otoplastieken of zonnebrillen (met of zonder sterkte) aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe. Lees hier verder hoe het werkt.

Hoe kan ik mij inschrijven als zakelijke klant?

icon-arrow

Het aanmelden als klant is erg simpel. Druk op klant worden en vul je gegevens in. Wil je liever direct contact? Bel ons dan gerust op +31 (0)85 06 530 56

Hoe download ik een bestelbon?

icon-arrow

Wanneer je zakelijk wilt bestellen bij Seeh heb je een account nodig voor de Seeh Portal. Dit account kun je aanvragen door dit formulier in te vullen. Wanneer we jouw gegevens ontvangen, sturen wij je binnen twee uur de gegevens om in te loggen op de Seeh Portal. Kies het product en stel eenmalig een pakket samen voor je werknemers. Jij bepaalt wat je werknemers mogen bestellen. Wanneer je de bestelbon afrondt ontvang je deze automatisch in je mailbox. Met deze bon kunnen je werknemers direct naar een Hans Anders in de buurt om een veiligheidsbril op sterkte, beeldschermbril op sterkte, otoplastieken of een zonnebril (met of zonder sterkte) uit te zoeken en aan te laten meten. Wanneer het product klaar is ontvangt je werknemer een bericht en kan het product worden opgehaald. Wij sturen jou de factuur in een eenvoudig overzicht.

Is mijn bril al klaar?

icon-arrow

Als je een nieuwe bril hebt besteld bij Hans Anders wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. De levertijd hangt af van de bril die je hebt gekozen. Gemiddeld duurt het 7 werkdagen voordat je nieuwe bril klaarligt. Bekijk de huidige status van jouw bestelling in de Seeh Portal.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?

icon-arrow

Wanneer je een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of zonnebril (op sterkte) wil bestellen als zakelijke klant heb je een account nodig op de Seeh Portal. Wij sturen de factuur altijd na ontvangst van het product.

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

icon-arrow

Bekijk de prijzen van een veiligheidsbril op sterkte hier.

Wat kost een beeldschermbril (computerbril) op sterkte?

icon-arrow

Bekijk de prijzen van onze beeldschermbril op sterkte hier.

Wat kost een set otoplastieken?

icon-arrow

Bekijk de prijzen van otoplastieken hier.