Hoe werkt het aanmeten van otoplastieken?

icon-reading-time

3

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Gehoorbescherming is zo uniek als een vingerafdruk, omdat het individueel wordt aangemeten. Deze gehoorbeschermers worden individueel op maat gemaakt, waardoor de gehoorbescherming erg comfortabel aanvoelt. Maar hoe laat je otoplastieken aanmeten op locatie?

Hoe laat ik otoplastieken aanmeten op locatie of via een winkel?

Oordoppen op maat kunnen bij verschillende leveranciers aangemeten worden in de winkel door een audicien of bij jou op locatie. Maar als je otoplastieken wil laten aanmeten, dan wil je geholpen worden door een betrouwbare partner.


Bij Seeh kun je zakelijk otoplastieken laten aanmeten in een Hans Anders winkel of bij jou op locatie in België.

Otoplastieken op locatie aanmeten

Seeh en Hans Anders maken het voor jou makkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Hiervoor kun je terecht bij één van de Hans Anders winkels in België of wij kunnen langskomen bij jou op locatie in België. De otoplastieken worden dan op locatie aangemeten, maar ook voor de periodieke controle op lekdichtheid bieden wij dezelfde uitstekende service. De audiciens van Hans Anders en de aanmeetspecialisten in het veld staan voor je klaar.

Aanmeten op locatie

Hoe bestel ik otoplastieken zakelijk bij Hans Anders?

Je meldt jezelf eenmalig online aan. Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de Hans Anders audio vestigingen. De gehoorbescherming op maat wordt aangemeten door de specialistische en audiciens van Hans Anders. Wil je otoplastieken aanmeten op locatie in België? Dat kan! Vanaf 5 personen per aanmeet sessie komen wij langs bij jou op locatie. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak door hier te klikken.

Zodra de otoplastieken klaar zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. De oordoppen op maat kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Seeh stuurt je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers otoplastieken te bestellen.

Otoplastieken aanmeten of controleren in een Hans Anders winkel

Voor het aanmeten in de winkel kunnen je medewerkers terecht in één van de Hans Anders winkels in België. Je medewerkers kunnen eenvoudig online een afspraak maken voor het aanmeten van oordoppen. Dat is het enige wat je medewerker hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Otoplastieken aanmeten of controleren op locatie

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Otoplastieken op maat
seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen