Van welke materialen worden de monturen van beeldschermbrillen gemaakt?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Brilmonturen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Denk aan metaal of kunststof, maar ook aan titanium of aluminium. Brilmonturen kunnen ook gemaakt worden van bijzondere materialen, zoals hout.

Het is belangrijk dat je een brilmontuur kiest dat bij je past en dat goed past. Een montuur uitkiezen is heel persoonlijk. Je hebt niet alleen keuze uit diverse stijlen en merken, maar ook uit verschillende materialen. Kies je voor een sportieve of voor een chique look? Ben je misschien allergisch voor bepaalde materialen? Je ziet het, er zijn meerdere afwegingen op het gebied van de materiaalkeuze van de monturen van beeldschermbrillen op sterkte.

Metalen monturen

Metalen monturen zitten lekker. Ze hebben namelijk een uitstekende pasvorm. Door de buigzaamheid van metaal kunnen deze monturen bij de neus en oren perfect aangemeten worden. Verder is metaal een sterk materiaal waardoor metalen brillen een lange levensduur hebben.

Kunststof monturen

Het mooie van kunststof is dat alle vormen en kleuren voor het montuur mogelijk zijn. Kunststof monturen zijn er in oneindig veel uitvoeringen. Kunststof is dan ook uitermate geschikt voor trendy monturen.

Klik hier om direct klant te worden bij Seeh - Hans Anders Zakelijk!

Titanium monturen

Titanium heeft veel voordelen. Het is een supersterk metaal dat heel licht van gewicht is en bestand is tegen corrosie (roestvorming). Bovendien is het een anti-allergeen materiaal.

Flexon monturen

Flexon lijkt erg op titanium. Maar zoals de naam al aangeeft breekt het montuur niet als je het dubbelvouwt, maar springt weer terug in zijn originele vorm.

Randloze en nylor (half-randloze) brillen

Randloze monturen zijn monturen zonder rand om de glazen en nylor monturen hebben alleen een rand aan de bovenzijde van de brilglazen.

Zakelijk bestellen kan bij elke Hans Anders!

Je werknemers zijn welkom bij alle Hans Anders vestigingen in heel Nederland voor het aanmeten van de juiste beeldschermbril op sterkte of veiligheidsbril op sterkte van Seeh. Op dit moment werken er bij Hans Anders 350 gediplomeerde opticiens en audiciens. Zo krijg je altijd de beste hulp bij het aanmeten van je veiligheidsbril of beeldschermbril op sterkte.

Heb je nog vragen over onze monturen voor beeldschermbrillen op sterkte?

Heb je nog vragen over ons, onze brillen of onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen je graag meer vertellen. Bel ons gerust op +31 (0)85 065 30 56 of stuur ons een mail via onze contact pagina!

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen