De Seeh Portal is vernieuwd!

icon-reading-time

3

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Wanneer je bij Seeh veiligheidsbrillen op sterkte, beeldschermbrillen op sterkte, zonnebrillen (op sterkte) of otoplastieken bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Je medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen. En meer dan 5.000 bedrijven gingen je voor!

Eenvoudig bestellen

Onze bestelportal is in een nieuw jasje gestoken en we hebben diverse zaken geoptimaliseerd. We bouwen hiermee aan een toekomstbestendig platform waarbij jij als klant snel, eenvoudig en betrouwbaar kunt bestellen en steeds meer zaken online kunt controleren en regelen.

Seehportal.com

Blijf op de hoogte

Het is ook belangrijk om goed op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld de nieuwste wet- en regelgevingen. In de Seeh portal houden we je op de hoogte met onze nieuwste kennisartikelen. Al je gegevens zoals bedrijfsgegevens, bestelbonnen en facturen kun je op ieder gewenst moment inzien, wat wel zo makkelijk is. En mocht je iets meer willen weten over onze producten of prijzen dan zijn onze (nieuwe!) brochure en prijslijsten ook te bekijken in de portal.

Snelheid

Door ons eigen bestelsysteem en exclusieve samenwerking met Hans Anders kunnen wij onze producten aanbieden met de snelste levering binnen de zakelijke markt. En heb je een vraag voor ons? Deze wordt binnen twee uur beantwoord!

Klanttevredenheid

En last but not least: je kunt op de portal nog even laten weten of je tevreden bent als zakelijke klant door met de schuifbalk aan te geven in welke mate je Seeh zou aanbevelen aan een vriend of collega. Zo kunnen we de klanttevredenheid van onze zakelijke klanten meten door middel van de Net Promoter Score (NPS). Want Seeh gaat voor 100% klanttevredenheid!

Ben je benieuwd naar ons vernieuwde platform? Kijk dan op www.seehportal.com

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen