Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Veiligheidsbrillen op sterkte bestellen

Regel direct goede veiligheidsbrillen op sterkte bij Seeh - Hans Anders Zakelijk. Al onze monturen hebben EN 166 normering en zijn CE gemarkeerd.

 • Meld je vrijblijvend aan als klant
 • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
 • Meer dan 5.500 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
seeh-imagesseeh-images
seeh-image

Veiligheidsbrillen op sterkte

Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers in België? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in elke Hans Anders winkel in België.

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden we de meest comfortabele veiligheidsbril met correctieglazen voor de beste prijs.

Download de prijslijst voor veiligheidsbrillen op sterkte (met EN 166 normering)

Wij vinden dat de glazen van onze veiligheidsbrillen van de allerbeste kwaliteit zijn. Ze zijn van zeer hoogwaardig kunststof, ze zijn sterk en hebben een hoge optische kwaliteit, die in alle werkgebieden meerwaarde biedt ten opzichte van de traditionele glastypes, namelijk Trivex brillenglazen. Onze veiligheidsbrillen op sterkte kunnen ook worden voorzien van zonneglas. Daarnaast is het draagcomfort van onze veiligheidsbril op sterkte voor de brildrager hoog door het zeer lage gewicht van het glas.

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm. Wij leveren altijd een gratis etui, brillenkoord en brillendoekje bij elke bestelling van een veiligheidsbril op sterkte.

Direct beginnen

De meest comfortabele veiligheidsbril op sterkte

Lees hoe het werkt
seeh-imagesseeh-imagesseeh-images

De snelste levering van veiligheidsbrillen op sterkte

De veiligheidsbril op sterkte wordt helemaal op maat gemaakt. De sterkte wordt opgemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders en wordt afgestemd op de ogen van je medewerkers. Zij hebben de keuze uit verschillende glasuitvoeringen. Is je medewerker verziend of bijziend? Geen enkel probleem! Heeft je medewerker een veiligheidsbril nodig met een leesgedeelte? Ook dat is geen enkel probleem. Je medewerker kan kiezen uit een enkelvoudige of multifocale veiligheidsbril. Multifocaal wordt ook wel varifocus genoemd. Zo heeft je medewerker altijd een veiligheidsbril op sterkte perfect op maat met de juiste correctieglazen.

Onze zakelijke voordelen

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Maak een account en bestel direct online
Voor werkgevers
 • Eenvoudig en slim inkopen
 • BTW op factuur
 • Tijd- en kostenbesparend 
 • Bepaal het budget vooraf
 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem
 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in België
Voor werknemers
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Opgemeten door erkende Hans Anders medewerkers
 • Niet meer voorschieten in de winkel
 • Exclusief zakelijk assortiment
 • Welkom in meer dan 400 winkels

Bestel bij de exclusieve partner van Hans Anders

Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders België om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen. Wanneer je bij Seeh een veiligheidsbril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt door heel België.

hans-anders-zakelijk
hans-anders-image
Direct beginnen

Klaar om te starten? Volg deze vier stappen

We zijn transparant over onze diensten en producten, communiceren helder en snel. Wij proberen onze klanten te ontzorgen door ze een simpel en duidelijk bestel- en beheersysteem aan te bieden: de Seeh Portal.

1

Maak een account aan bij Seeh en bepaal wat jouw medewerkers mogen bestellen.

2

Download de bestelbon en geef deze mee aan jouw medewerker.

3

Met deze bestelbon kunnen jouw medewerkers direct naar een Hans Anders winkel in Nederland en België.

4

Wanneer het product klaar is ontvangen jouw medewerkers een bericht en ontvang jij de factuur in een eenvoudig overzicht.