Bestaat er een beeldschermbril voor veraf?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Dit is een vraag die we vaak langs zien komen. Of de beeldschermbril voor veraf bestaat kunnen we uitleggen door ons aanbod te laten zien. Dit geeft een helder beeld voor het beantwoorden van deze vraag. Over deze opties vertel ik je later in dit artikel meer. Eerst leg ik je graag uit wat een beeldschermbril op sterkte is.

Wat is een beeldschermbril op sterkte?

De naam zegt het al. Een beeldschermbril (computerbril) op sterke zorgt ervoor dat je scherp kunt zien achter je computer, tablet of smartphone. Met een beeldschermbril op sterkte hoeven je ogen zich veel minder in te spannen en zit je met een ontspannen houding achter je beeldscherm, zodat je vervelende lichamelijke klachten voorkomt.

Wil je het verschil weten tussen een beeldschermbril, leesbril en gewone bril? Lees dan dit artikel.

Dus, bestaat er een beeldschermbril voor veraf?

Bij Seeh (Hans Anders Zakelijk) kun je kiezen uit drie opties die bepalen tot hoever je kunt zien, te weten Nearview, Midview en Longview. Deze glazen hebben verschillende sterktes: voor dichtbij, het tussengebied en veraf. De afstanden in de glazen worden afgestemd tussen 40 centimeter en maximaal 6 meter ver goed kunnen zien. Zo zit je dus in een natuurlijke houding achter je beeldscherm en kun je ook goed je andere werkzaamheden uitvoeren.

Beeldschermbril

Afhankelijk van de werkzaamheden die je verricht wordt samen met de opticien bepaald welke beeldschermbril het beste bij je past. Wanneer je bijvoorbeeld veel op dezelfde werkplek beeldschermwerk verricht is de uitvoering Nearview heel geschikt. En wanneer je veel van de ene naar de andere werkplek loopt is de uitvoering Longview een goede keuze.

Zoals je in bovenstaand schema kunt zien is de maximale afstand om nog scherp te zien met je computerbril 6 meter. Dat betekent dat je met een beeldschermbril op sterkte bijvoorbeeld geen auto kunt rijden.

Wil je direct een beeldschermbril bestellen met het juiste advies? Klik dan hier en wordt klant bij Seeh.

Beschikbare monturen voor beeldschermbrillen op sterkte

De keuze van het montuur bepaal je bij ons zelf. Op het bestelformulier kun je als werkgever vooraf aangeven of gekozen mag worden uit de gehele huiscollectie van Hans Anders, of dat er tegen een geringe meerprijs ook gekozen mag worden uit de collectie van A-merken: een assortiment van meer dan 750 modellen die constant wordt vernieuwd.

"De oogmetingen en daarbij behorende adviezen worden verricht door goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers van Hans Anders."

Je werknemers zijn welkom bij alle Hans Anders vestigingen in heel Nederland voor het aanmeten van de juiste beeldschermbril en veiligheidsbril van Seeh. Op dit moment werken er bij Hans Anders 4000 gediplomeerde opticiens en audiciens. Zo krijg je altijd de beste hulp bij het aanmeten van je veiligheidsbril of beeldschermbril.

Een goede opticien helpt je kiezen

Heb je nog vragen over beeldschermbrillen op sterkte?

Heb je nog vragen over ons, onze beeldschermbrillen op sterkte of onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen je graag meer vertellen.

Bel ons gerust op +31 (0)85 065 30 56 of stuur ons een mail via onze contactpagina!

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen