Hoe goed zijn Trivex brillenglazen?

icon-reading-time

5

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Misschien heb je er al eens van gehoord: Trivex brillenglazen. Maar hoe goed zijn deze Trivex brillenglazen eigenlijk? We leggen het je graag uit in deze blog.

Super dun maar extreem sterk

Zijn die Trivex brillenglazen echt zo goed? Het antwoord is JA. De functionaliteit van Trivex brillenglazen is zo sterk dat de technologie oorspronkelijk voor militaire doeleinden gebruikt werd. Op een werkplek verwacht je dat je veilig kunt werken. Maar als je zicht verminderd is, kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Met veiligheidsbrillen op sterkte waarbij Trivex brillenglazen standaard zijn, bied je jouw werknemers de meest comfortabele veiligheidsbril op sterkte.

Voordelen van Trivex brillenglazen voor veiligheidsbrillen op sterkte

  • Lichtste lensmateriaal dat je op de markt vindt
  • Uitzonderlijk stevige stevigheid
  • Bekend om zijn optische helderheid
  • Zeer geschikt voor randloze monturen
Trivex brillgenglazen

Optimale bescherming met Trivex brillenglazen

De functionaliteit van Trivex is zo uitstekend dat de technologie initieel voor militaire doeleinden gebruikt werd.

We hopen dat je intussen overtuigd bent van de kracht van Trivex brillenglazen. Dat zijn wij zeker, want wij bieden standaard Trivex brillenglazen aan in onze veiligheidsbrillen op sterkte. Onze Trivex brillenglazen voor veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de EN166-norm en bieden bescherming tegen stoten in combinatie met het stevige montuur. Naast de grote slagvastheid hebben Trivex brillenglazen het extra voordeel dat ze dunner geslepen kunnen worden dan gewone lenzen zonder aan veiligheid in te boeten. Hierdoor kan jouw werknemer werken met een veiligheidsbril op sterkte die niet alleen zorgt voor een helder zicht, maar ook voor een passende glasdikte.

Het verschil tussen Trivex en andere glasmaterialen (zoals polycarbonaat, CR38 of gehard glas)

Bestel makkelijk jouw veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex brillenglazen

Heb je nog vragen over Trivex brillenglazen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contact formulier. Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Je hebt de keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in elke Hans Anders winkel in jouw buurt.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen