Wat doet een beeldschermbril?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

Een beeldschermbril op sterkte, je hoort er de laatste tijd veel over. Wellicht heb je al medewerkers gehad die hier een vergoeding voor hebben gevraagd. Of ben je zelf nu op zoek naar meer informatie, om uiteindelijk tot een regeling te komen voor je medewerkers. Maar wat is een beeldschermbril? En wat doet een beeldschermbril eigenlijk?

Wat is een beeldschermbril?

Een beeldschermbril of computerbril is een bril die het beste zicht geeft achter je beeldscherm. Het glas wordt speciaal op sterkte gemaakt om dichtbij, midden-ver en ver scherp te kunnen zien.

Wat doet een beeldschermbril?

Een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor en voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Wat zijn de voordelen van een beeldschermbril?

De glazen zijn zo geslepen dat ze je een comfortabel breed en scherp zicht geven op je scherm. Je krijgt hierdoor een betere houding achter je computer waardoor nek- en schouderklachten verminderen. Aan het eind van de dag heb je ook veel minder last van vermoeide en branderige ogen.

Wat is het verschil tussen een beeldschermbril en een gewone bril?

Een beeldschermbril biedt de oplossing voor klachten die kunnen ontstaan door kantoorwerkzaamheden. Een beeldschermbril is een bril die optimaal zicht geeft wanneer je beeldschermwerk verricht. Het glas is speciaal gemaakt om dichtbij, midden-ver en ver comfortabel te kijken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je scherp ziet en een goede werkhouding aanneemt achter de computer. Dit in tegenstelling tot de gewone multifocale bril en de leesbril, waarmee je een onjuiste houding kunt aannemen achter de computer, wat vervolgens kan resulteren in o.a. nek- en schouderklachten. Meer weten hierover? Klik hier voor onze andere blog over het verschil tussen een beeldschermbril en een gewone bril.

Wat is een bluefilter beeldschermbril?

Blauw licht dat uitgestraald wordt door alle beeldschermen die je gebruikt, heeft een korte golflengte, wat ervoor zorgt dat er meer lichtverstrooiing is waardoor je ogen minder gemakkelijk kunnen focussen. Makkelijk gezegd, je ogen moeten zich extra hard inspannen om deze lichtstralen te kunnen verwerken. Met als resultaat sneller vermoeide ogen en minder knipperen. Herkenbaar? Laat je beeldschermbril op sterkte uitrusten met een Bluefilter. Bluefilter is een speciale coating voor beeldschermbrillen op sterkte die het blauwe licht van je computer, tablet of smartphone filtert. Het geeft je ogen meer rust en zorgt ervoor dat ze minder snel tranen. Zo voorkom je oog- en slaapproblemen.

Waar koop je een beeldschermbril?

Je kunt een beeldschermbril kopen bij ons (Hans Anders Zakelijk). Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe. Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij alle Hans Anders vestigingen. De bril wordt aangemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders. Zodra de beeldschermbril klaar is wordt er contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril kan opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt voor je medewerker. Na het uitleveren stuurt Seeh je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Wel zo makkelijk.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen