Computerbrillen

  • Wij werken samen met

beste prijs

makkelijk

makkelijk

effectief

COMPUTERBRILLEN OP STERKTE

Bij seeh. heb je de keuze uit ruim 750 verschillende, steeds wisselende monturen. De reden dat wij zo’n uitgebreid assortiment computerbrillen hebben, is dat er zoveel vraag naar een computerbril op sterkte is. Dit geldt ook voor een blauw licht filter bril op sterkte. Werknemers willen niet alleen een hippe, comfortabele computerbril kopen die ze met trots en gemak de hele dag kunnen dragen, ze komen ook naar ons voor een computerbril op sterkte vanwege onze uitstekende service. En dat begrijpen we.

Met de computerbrillen van seeh. worden klachten die door kantoorwerkzaamheden ontstaan, zoals een minder scherp zicht en vermoeidheid, voorkomen en verminderd. Zo kunnen werknemers fijn en probleemloos werken, met de juiste ondersteuning. Werknemers kunnen voor een computerbril in ruim 260 Hans Anders vestigingen terecht. Er is dus altijd een vestiging bij jouw werknemers in de buurt. We mochten al werknemers verwelkomen uit de ICT, verzekeringsmaatschappijen, gemeentes, overheidsbedrijven en ziekenhuizen. Uit alle branches eigenlijk.

COMPUTERBRIL OP STERKTE? ONLINE EEN COMPUTERBRIL KOPEN

Als werkgever kun je bij seeh. een computerbril nagenoeg online kopen. Je meldt je eenmalig online aan, download opdrachtbonnen met je eigen login en laat je werknemers vervolgens met de opdrachtbonnen een bril uitzoeken, aanmeten en bestellen. Via het online beheerplatform heb je als werkgever de complete controle over het budget en het aantal bestelde computerbrillen. En wij helpen je bij de administratieve afhandeling. Dat zit bij onze aantrekkelijke prijzen inbegrepen.

WANNEER EEN COMPUTERBRIL NODIG?

Onze computerbrillen worden helemaal op maat gemaakt. Voor de sterkte van de glazen kijken we niet alleen naar de ogen van de werknemer, maar ook naar de kijkafstand op het werk en de afwisseling in taken en activiteiten. De juiste computerbril op sterkte past namelijk ook perfect bij de werkplek. Ben jij ook overtuigd door de kwaliteit en service van seeh.? Meld je dan direct online aan. Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over de #vergoeding door werkgevers#, de #Arbowet#, of #wat het verschil is met een leesbril#? Onze deskundige medewerkers beantwoorden ze graag. Uitgebreid en eerlijk.

Computerbrillen zijn niet bedoeld als vervanging van een dagelijkse bril en bieden ook geen bescherming tegen risico’s als impact van buitenaf. Hiervoor kun je onze veiligheidsbrillen eens bekijken.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Alles over computerbrillen