Bent u al klant bij ons? Dan kunt u hier

Computerbrillen

Niemand zit graag lang en veel achter de computer. Met vervelende klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, een minder scherp zicht of nekpijn werkt het een stuk minder fijn. Ook jij of je medewerkers kunnen klachten krijgen door kantoorwerkzaamheden. De computerbrillen van Hans Anders Zakelijk zijn er om dat te voorkomen. Met de juiste ondersteuning om goed en langdurig te kunnen werken, zonder klachten, maak je met een computerbril van Hans Anders van een werkplek weer een fijne werkplek. Ook door de ogen van de werknemer.

Wanneer een computerbril nodig?

De werkomgeving is van groot belang bij de keuze voor een computerbril. Doe je voornamelijk beeldschermwerk of juist afwisselend werk? Wat is de gemiddelde kijkafstand op het werk? Moet je veel lezen of vergaderen of van de ene naar de andere werkplek lopen? Allemaal factoren die het belang aangeven van het op maat maken van computerbrillen. Bij seeh. besteden we dan ook veel aandacht aan het aanmeten van de juiste computerbril (op sterkte), die perfect past en een hoog draagcomfort heeft.

Een computerbril kopen

De Arbowet verplicht werkgevers alle risico’s bij beeldschermwerk te beperken, bijvoorbeeld door middel van een computerbril. Al vele verzekeringsmaatschappijen, ICT-bedrijven, ziekenhuizen, overheidsbedrijven en gemeentes maar ook kleinere bedrijven kwamen hun computerbril dan ook bij Hans Anders Zakelijk kopen. Niet zo gek ook als je je bedenkt dat onze computerbrillen in meer dan 750 verschillende monturen te koop zijn en een computerbril in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar is bij de Belastingdienst.

Ben je benieuwd hoe je een computerbril via je werkgever aan kunt vragen, hoe de vergoeding van een computerbril werkt of hoe het zit met een blauw licht filter bril op sterkte? Wij zijn er voor al je vragen. Zien we je snel?