Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE

Met de veiligheidsbrillen van Hans Anders Zakelijk weet je zeker dat je de meest complete veiligheidsbril met correctieglazen draagt, voor de scherpste prijs. En dat je veilig kunt werken omdat je verminderde zicht niet meer tot gevaarlijke situaties leidt. Je hebt de keuze uit de Superior Line of de Top Line veiligheidsbril. Stuk voor stuk uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen, die als bijkomend voordeel hebben dat ze in praktisch alle werkgebieden een meerwaarde bieden ten opzichte van traditionele glastypes. Dat maakt de werkbril of veiligheidsbril op sterkte van Hans Anders zo bijzonder. Bijzonder betrouwbaar.

WAAROM ONZE VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE?

Wij vinden dat onze veiligheidsbrillen van de allerbeste kwaliteit zijn. Het sterke en hoogwaardige kunststof in combinatie met de hoge optische kwaliteit en het zeer lage gewicht zorgt voor een hoog draagcomfort. Bovendien biedt het glas je ogen de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling (UV-absorptie tot 395 nm), waardoor je onze veiligheidsbril met een gerust hart kunt dragen.

Wat je ook doet en waar je ook werkt, de goede optische kwaliteiten van de veiligheidsbril op sterkte en de veredelingen in de verschillende modellen geven iedere actieve brildrager optimale veiligheid. Al onze veiligheidsbrillen zijn CE-gemarkeerd, voldoen aan de voor de veiligheidsbril belangrijke EN-166 norm en bieden bescherming tegen impact van buitenaf. Nog een extra bewijs voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
 • Beste prijs voor een compleet product

 • Snel en eenvoudig bestellen

 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Comfortabele veiligheidsbrilllen

seeh maakt het voor jou mogelijk om eenvoudig en snel comfortable veiligheidsbrillen op sterkte aan te schaffen voor je medewerkers.

Kenzan

Chique retro-look montuur met polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Bruin / Grijs
 • Materiaal: Metaal

WS08

Modern metalen montuur met polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Gunmetal
 • Materiaal: Metaal

WS07

Metalen montuur met elegante rechthoekige vorm en polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Gunmetal
 • Materiaal: Metaal

VEILIGHEIDSBRIL MET LEESGEDEELTE

Veiligheidsbril met de juiste correctieglazen? Wanneer u verziend bent, oftewel het lezen en kijken van dichtbij wat minder soepel gaat, dan biedt een veiligheidsbril met leesgedeelte uitkomst. Hiervoor zijn verschillende opties, maar veelal wordt gekozen voor een multifocale veiligheidsbril, ook wel varifocus genoemd.

Doordat de overgang tussen de verschillende sterktes heel natuurlijk verloopt, voelt de varifocale veiligheidsbril comfortabel en minder vermoeiend aan.

Eenvoudig en snel veiligheidsbrillen bestellen bij seeh

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om een veiligheidsbril aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via seeh. de factuur

Direct klant worden
 • Beste prijs voor een compleet product
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

BEKIJK ONS AANBOD

Is een veiligheidsbril op sterkte ook voor jou of jouw medewerkers verplicht? Bij Hans Anders kun je een veiligheidsbril kopen voor de scherpste prijs. Al vele bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld gingen je voor. Wij maken graag de beste werkbril op sterkte. Bekijk ons aanbod op je gemak of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over veiligheidsbrillen. Daar zijn we voor en dat doen we graag.