Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen

Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben het meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in een Hans Anders winkel in de buurt.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE

Met onze veiligheidsbrillen op sterkte weet je zeker dat je de meest complete veiligheidsbril met correctieglazen draagt, voor de beste prijs. En dat je veilig kunt werken omdat je verminderde zicht niet meer tot gevaarlijke situaties leidt. Je hebt de keuze uit de Superior line of de Top line veiligheidsbril. Stuk voor stuk uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen, die als bijkomend voordeel hebben dat ze in praktisch alle werkgebieden een meerwaarde bieden ten opzichte van traditionele glastypes. Dat maakt de werkbril of veiligheidsbril op sterkte van Hans Anders zo bijzonder. Bijzonder betrouwbaar.

  • Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd.
  • Onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.
  • Onze veiligheidsbrillen bieden bescherming tegen impact van buitenaf.
  • Je medewerkers hebben voor hun veiligheidsbril op sterkte de keuze uit zowel moderne kunststof als metalen monturen.
  • Aanmeten kan in een Hans Anders winkel in de buurt.

Met deze kwaliteitsgaranties bieden we de actieve brildrager de beste werkbril of veiligheidsbril op sterkte. Wat hij ook doet en waar hij ook werkt.

veiligheidsbril van seeh, perfect op maat

De werkbril wordt helemaal op maat gemaakt. De sterkte wordt opgemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders en wordt afgestemd op de ogen van je medewerkers. Zij hebben de keuze uit verschillende glas uitvoeringen. Is je medewerker verziend of bijziend? Geen enkel probleem! Heeft je medewerker een veiligheidsbril nodig met een leesgedeelte? Ook dat is geen enkel probleem. Je medewerker kan kiezen uit een enkelvoudige veiligheidsbril of multifocale veiligheidsbril. Multifocaal wordt ook wel varifocus genoemd. Zo heeft je medewerker altijd een veiligheidsbril perfect op maat met de juiste correctieglazen.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

onze monturen

WS07

WS08

KENZAN

ZONNEGLAS

SH001

SH002

SH003

SH004

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

1. Kies je montuur

2. kies je glasuitvoering

enkelvoudig
varifocus
varifocus optimaal

3. kies je lijn

Black line
Top line
Superior line

kraswerend

Voorkomt krassen op je glazen

anti-reflex

Voorkomt hinderlijke reflecties

waterafstotend

Water druppelt makkelijker af

super coating

Antistatisch, waardoor je glazen vocht-, vet -en vuilafstotend 
zijn

superior choice

7x keer harder en nóg krasvaster

snel en makkelijk veiligheidsbrillen bestellen

Met onze makkelijke systeem bestel je eenvoudig veiligheidsbrillen op sterkte voor je medewerkers. Dankzij de kwaliteit van ons glas en goede bescherming tegen impact van buitenaf hebben al veel bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld ons weten te vinden. Wij maken dan ook graag de beste veiligheids op sterkte. Tegen de beste prijs natuurlijk, want ook dat is seeh. Aanmeten kan in een van de Hans Anders winkels door heel België. Kom je er niet uit welke veiligheidsbril je het beste kunt kopen voor je medewerkers? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Daar zijn we voor.

klant worden
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Advies nodig?
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >